luni, 30 noiembrie 2009

Pastrav umplut cu unt si invelit in frunze de salata pe gratar

Zilele astea am incercat o noua reteta pentru pastrav , reteta asta am citit-o la un forumist pe softpedia asa ca o impartasesc mai departe .

Pastrav umplut cu unt si invelit in frunze de salata pe gratar

Avem nevoie de 4 pastravi , 1 pachet de UNT , 2 3 lamai , o salata mare mare :)

Curatam pastravii fara sa ii taiem pe burta , le taiem doar capul si ii curatam bine bine , ii clatim cu apa rece de multe ori.

Untul poate fi tinut putin la caldura sa fie mai moale, deci untul mai moale se amesteca cu cele 2 3 lamai stoarse.

Pe urma umplem pastravi cu compozitia obtinuta din unt si lamaie.


Dupa umplere invelim pastravii 2 3 felii de salata , evident salata no sa stea lipita de pastrav ca si folia de aluminiu asa ca puteti sa puneti pe la capete putina folie de aluminiu .

Ii aruncati pe gratarul inchis si ii rumeniti pana cand salata se ofileste bine.

Pastravii vor capata un gust incredibil.

Pofta Buna

PS: Am sa pun si cateva poze.

Reclama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu