Pastrav umplut cu unt si invelit in frunze de salata pe gratar
Avem nevoie de 4 pastravi , 1 pachet de UNT , 2 3 lamai , o salata mare mare :)
Curatam pastravii fara sa ii taiem pe burta , le taiem doar capul si ii curatam bine bine , ii clatim cu apa rece de multe ori.
Untul poate fi tinut putin la caldura sa fie mai moale, deci untul mai moale se amesteca cu cele 2 3 lamai stoarse.
Pe urma umplem pastravi cu compozitia obtinuta din unt si lamaie.
Dupa umplere invelim pastravii 2 3 felii de salata , evident salata no sa stea lipita de pastrav ca si folia de aluminiu asa ca puteti sa puneti pe la capete putina folie de aluminiu .
Ii aruncati pe gratarul inchis si ii rumeniti pana cand salata se ofileste bine.
Pastravii vor capata un gust incredibil.
Pofta Buna
PS: Am sa pun si cateva poze.
Reclama